Als weddingplanner brengen wij structuur aan in alles wat geregeld moet worden voor jullie bruiloft. De huwelijksdag van jullie dromen kan veel tijd vergen in de voorbereidingen. Een van de reden om voor een weddingplanner te kiezen.

Pure Memories Events zorgt ervoor dat jullie de huwelijksdag van jullie dromen krijgen. Wij organiseren ontspannen bruiloften naar wens. Door out of the box te denken en terugkerende stijlaspecten te verwerken in jullie grote dag wordt er een bijzonder huwelijk neergezet waar nog lang over nagepraat zal worden.

In het eerste vrijblijvende gesprek bespreken we al jullie wensen en wat er allemaal geregeld moet worden. Hierna zal duidelijk worden welk plan van aanpak er zal komen en wat onze taken zullen zijn en wie daarin welke rol neemt. Je zult je nu vast afvragen; wat regelt een weddingplanner dan allemaal?!
Een weddingplanner regelt ontzettend veel. De taken van een weddingplanner zijn enorm divers en zijn volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar. We maken een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek voor de huwelijksdag zelf, zoeken de juiste leveranciers, houden contact met de leveranciers, bieden hulp bij het zoeken van de perfecte locatie en de catering, helpen jullie om de perfecte outfit te vinden en zorgen voor de volledige styling van jullie bruiloft.

Wij zijn ceremoniemeester op de dag van het huwelijk, zodat jullie en al jullie gasten volledig van de bruiloft kunnen genieten en ontzorgd worden. We zorgen ervoor dat alles perfect verloopt.

Pure memories events staat voor professionaliteit, originaliteit en echtheid. Wij gaan dit avontuur graag met jou aan. Wij zorgen ervoor dat er niets aan het toeval wordt overgelaten op jouw huwelijk.