Wij zijn Claudia en Janita, de oprichters van Pure Memories Events. In 2019 hebben wij elkaar leren kennen in het ziekenhuis tijdens ons werk als verpleegkundige. Hieruit is een hechte vriendschap ontstaan. Tijdens ons werk droomden wij ervan om een eigen bedrijf te starten waarin wij onze creativiteit kwijt konden.

Vorig jaar is Claudia getrouwd. Wij konden al onze creativiteit kwijt in het organiseren van deze droombruiloft. Hierdoor ontdekten we dat dit is wat wij ontzettend leuk vinden om te doen en zo ging balletje rollen. We volgden succesvol een opleiding tot weddingplanner en begonnen ons bedrijf Pure Memories Events.

Pure Memories Events gelooft dat alles om verbinding draait, maar ook dat alles met elkaar in verbinding staat. Jullie huwelijk is een weerspiegeling van twee persoonlijkheden die samenkomen. Door goed naar jullie wensen en ideeën te luisteren ontwerpt Pure Memories Events een concept voor hét huwelijk dat perfect bij jullie past. Nadat we dit concept gevisualiseerd hebben gaan we aan de slag met het vinden van de juiste leveranciers. Door het toepassen van onze creativiteit en originaliteit vinden wij de juiste leveranciers om jullie wensen en ideeën tot leven te laten komen.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en gaan voor een open communicatie. Dit is volgens ons de sleutel tot succes. Door alles goed gepland en doordacht te hebben hoeven jullie je nergens meer zorgen over te maken. Dit geldt ook voor jullie trouwdag. Ons doel is dat iedereen met heel veel plezier van jullie dag kan genieten!

Lieve groet,  Claudia & Janita

Al heel wat jaren werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis, waar ik met veel plezier werk. Toch kriebelt het al jaren om een eigen bedrijf te beginnen. Een eigen bedrijf geeft mij meer vrijheid om mijn eigen tijd in te delen en daardoor meer van mijn gezin te kunnen genieten.

Vorig jaar trouwde ik met mijn man waar ik al 10 jaar mee samen in Dirksland woon. Samen hebben wij een dochter waar we enorm van genieten. Door het organiseren van mijn eigen bruiloft ontdekte ik dat dit is wat ik wil. Ik kon al mijn creativiteit en ideeën hierin kwijt en genoot enorm van het proces naar de bruiloft toe. Het uiteindelijke resultaat van ons huwelijk was precies zoals ik het bedacht had. Dit zorgde voor een ontzettend voldaan gevoel. Dit heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk samen met Janita besloot om dit avontuur aan te gaan en Pure Memories Events op te richten. Mijn stijl kun je omschrijven als romantisch, chique en een vleugje glamour. Ik laat me graag inspireren door bloemen.

Al 12,5 jaar ben ik getrouwd met mijn grote liefde Joost. Samen met onze 3 kinderen wonen wij in het mooie ouddorp. Ik werk al jaren met veel plezier in het ziekenhuis als verpleegkundige, maar sinds een aantal jaar merk ik dat ik graag wat meer vrijheid zou willen hebben om meer tijd door te kunnen brengen met mijn gezin.

Toen Claudia trouwde vond ik wat ik al jaren zocht. Ik kon mijn originaliteit en ideeën helemaal kwijt. Doordat ik ook heel planningsgericht ben is werken als weddingplanner voor mij de perfecte baan. Ik werk heel graag met mensen en vind het heel belangrijk om een klik met elkaar te hebben. Mijn stijl kun je omschrijven als zacht en puur. Ik hou van natuurlijke kleuren met een vleugje romantiek. Ik laat me graag inspireren in de natuur.